christmas times

ojojoj vilken hejdundrande härlig jul, har fått många tusen klappar som jag älskar och massvis med pengar. Kan inte bli bättre! Vi firade ju julen hemma hos oss iår och senare på kvällen åkte jag och sov hos farmor&farfar som vi alltid gör på jul. Och jag är fortfarande här. Farmor frågade också om jag ville stanna kvar och sova över till imorgon och det kan jag ju inte säga nej till-man blir väldigt upp passad här. Så klart jag gör det. Imorgon senare ska nog förmodlingen mamma och jag åka in till stan lite och kolla mellandagsrean. De börjar ju idag!
nej, nu är det dags för lite fika. Sen vid två ska jag ner till hemköp och jobba där två timmar. Skönt att det inte är så länge.

pheeew, jag är helt slut! Fyfasen vad det var folk i dag på affären, vi hade alla kassorna öppna men trots de var det ändå en mils kö typ. Trode nästan aldrig dagen skulle ta slut. Men pratade iaf med patrik när jag jobbat klart, har ju fyllt 18 nu så ska tjäna en lite större slant än vad jag gjorde när jag var 17. Eller en rejält större slant som han sa själv! Blir perfekt att få lite pengar nu efter jul när allt är slut! :D nejmen slut på allt snack med affär och sånt nu, imorgon är det ju som sagt JULAFTON! Och det är julklapps inslagande för fullt här hemma. Jag är redan klar med mina då, så jag slipper göra det nu! :) nu ska jag faktiskt ta mig en lång dusch så att man är lite fräsch imorgon! Sen ska jag leta upp vad man kan ha på sig!
god jul åter igen! Hoppas ni alla får många julklappar!

Dan före doppardan!

tjaa! ledsen för att jag inte blogga igår. Kom hem ungefär halv elva på kvällen. Jag träffade ju johanna på stan klockan elva och då gick vi runt och kolla lite och jag köpte min julklapp till pappa! Hoppas han blir glad för den, om jag var kille skulle jag lätt vilja ha den. Men iallfall sen åt vi lunch och satt och prata ett tag i typ två timmar. Sen kollade vi runt lite till innan johanna skulle åke hem. Då gick jag till gina så länge för att vänta på att mamma skulle ringa mig. Och när jag var där ringde patrik (min chef) och frågade om jag ville jobba kvart i fem till kvart över tio för dom hade lite kris. Och klart jag sa ja till det, vem säger inte nej till att tjäna pengar?  Så då fick jag skynda mig till tillbaka till ljungsbro. Jag jobbar extra på hemköp ibland och sitter i kassan där. Skitroligt är det! :) Men iallfall så jag jobbade fram till kvart över tio. Vi juletider nu så stänger vi en timma senare. Så vi tio stängde jag och en annan tjej butiken och sen kom pappa och hämta mig. Och det blev nog en stor slant som jag tjäna. Eftersom jag jobbade till så sent, blir det mycket extra pengar! :D sjukt bra!

och nu imorse så ringde han igen och fråga om jag ville jobba halv tre till kvart över sju! Och det kan jag. Då hinner jag göra allt jag ska göra innan imorgon nu på förmiddagen! Sen ska jag förmodligen jobba på lördag också, men bara några timmar eftersom det är en röd dag och vi inte har öppet länge. Då kommer jag iaf tjäna dubbelt upp på vad jag tjänar annars hela dagen. Ännu bättre! :D Men nu ska jag krusa håret och ta en stor kopp kaffe! kanske, kanske skriver i kväll!

BTW. DET ÄR DAN FÖRE DOPPARDAN IDAG! IMORGON ÄR DET JULAFTOOOON. SKRIVER JAG INTE I KVÄLL, VILL JAG BARA ÖNSKA EN GOD JUL TILL ER ALLA! :D ♥


min heta skjorta jag har på mig när jag jobbar!