Just trust in the good times, no matter how long it takes


HEJ!det är superhärligt med helg och jag har just fixat spotify till min dator! finns redan på den andra datorn, men vill ju ha det på min med! Men fick en invite nu, så det är fixat!
Iallfall i fredags så var jag på stan med amanda, vi fikade, shoppade, pratade och skvallrade om allt. Känns sjukt bra att ha en vän man verkligen kan prata med allt om, och då menar jag allt. Det finns nog ingenting i världen som jag inte berättar för amanda. Hon är så himla bra på att lyssna, och hon tar det verkligen till sig och ger råd och stöd. Och just nu när livet är lite uppochner behöver jag verkligen nån som finns där och lyssnar. Och då mår jag genast bättre! Så det var skönt att prata ut lite i fredags! Det behövdes! På onsdag ska vi ses igen, och då ska vi också träna! det längtar vi faktiskt till!
 Men just det, igår drog jag och mamma till ikea och köpte en tv bänk till mig! skitsnygg är den! Passar perfekt in i mitt rum! Så kan inte mer än älska mitt rum nu. det är dock lite stökigt, med lite kläder och sånt slänga runt om kring. Men ska fixa det snart, och byta lakan ska jag göra med! Äh, jag skruvar upp volymen på topp och gör det nu. Är själv hemma med så kan sjunga med hur högt jag vill :)