Just trust in the good times, no matter how long it takes


HEJ!det är superhärligt med helg och jag har just fixat spotify till min dator! finns redan på den andra datorn, men vill ju ha det på min med! Men fick en invite nu, så det är fixat!
Iallfall i fredags så var jag på stan med amanda, vi fikade, shoppade, pratade och skvallrade om allt. Känns sjukt bra att ha en vän man verkligen kan prata med allt om, och då menar jag allt. Det finns nog ingenting i världen som jag inte berättar för amanda. Hon är så himla bra på att lyssna, och hon tar det verkligen till sig och ger råd och stöd. Och just nu när livet är lite uppochner behöver jag verkligen nån som finns där och lyssnar. Och då mår jag genast bättre! Så det var skönt att prata ut lite i fredags! Det behövdes! På onsdag ska vi ses igen, och då ska vi också träna! det längtar vi faktiskt till!
 Men just det, igår drog jag och mamma till ikea och köpte en tv bänk till mig! skitsnygg är den! Passar perfekt in i mitt rum! Så kan inte mer än älska mitt rum nu. det är dock lite stökigt, med lite kläder och sånt slänga runt om kring. Men ska fixa det snart, och byta lakan ska jag göra med! Äh, jag skruvar upp volymen på topp och gör det nu. Är själv hemma med så kan sjunga med hur högt jag vill :)  

b&j ♥

åh, ni får ursäkta för min dåliga uppdatering. Men har verkligen fullt upp den här veckan, med
matteprov och skit! Inte alls kul. Men jag lovar att blogga mer i helgen och nästa vecka! För jag måste faktiskt prioritera matteplugget. Jag är usel på matte så jag måste typ råplugga varje dag för jag ska klara provet nu på fredag! känns inte alls kul nu, men kommer bli bättre på fredag! När det är över! Nu ska jag bara ta lite b&j för att belöna mig lite. Egentligen ska man inte äta det såhär på kvällen. Men behöver något som är gott, och när något är gott min man glad! :) sen ska jag lägga mig, är sjukt trött och behöver min kära skönhetssömn! godnatt allihop! ♥ 

I was more than ready to live on my own


usch, känner mig lite halvkrasslig. Har gjort det nu på på eftermiddagen/kvällen. Hoppas jag inte är på väg att bli sjuk. Mår illa & fryser riktigt mycket så jag funderar på om jag ska ta ett bad, eller kanske dra om mig en filt och ta lite varm choklad? det gör jag nog, tror inte jag ens orkar bada nu faktiskt!
annars idag har jag inte gjort någonting, bara varit här hemma. Fixat lite fint i rummet och hängt i ordning mina kläder! Imorgon är det som sagt skola igen, men om jag mår så här vet jag inte om jag orkar att gå! Och ätit har jag inte gjort på hela dagen heller. Har inte haft någon matlust. Men det kanske är bäst jag försöker få i mig nåt! Kanske blir bättre då. Nej, nu ska vi sluta prata tråkigheter. Nästa veckas planering består av träning med amanda, plugg och letande efter en tv bänk. den jag har är så förfärligt ful och den passar inte alls in i mitt rum. Så får åka till ikea någon dag och kika på en. Vill ha en som är lite modärnare!
nej nu vill jag ha den där varma koppen med choklad! :)