If you weren't real, I'd make you up

Tumblr_lwge7efe4g1r6wq08o1_500_large
hur fin? ♥ jag är kär.
dreglar lite över den här fantastiska tröjan samtidigt som jag ser fram emot morgondagen! ska på roadtrip till gränna och jönköping med finaste Clara, Julia och Josefina! Ska upp i lagom tid för att käka en brakfrukost med farmor och kusin! men nu film! PUSS&KRAM SKUMBANAN

Jealousy is so scandalous

X_0035f792_large4842517_0_0_111_tlog_large

Tumblr_lvj7igndln1r77ohzo1_500_large
hejsan kompisar!
är fortfarande hemma hos min farmor&fafar i Ljungsbro! Jag har stannat här ända sen julafton och vi har haft det så himla dundermysigt, hittat på massor med skoj och andra tokerier! Och min jul var så sprakande fantastisk och jag fick så mycket fina julklappar! Verkligen supernöjd! Och jag är tusen gånger så glad också att juklapparna jag gav var hur bra som helst!! Nu ska jag strax spinga ner i källaren för att välja en film att slå på bland alla tusen filmer som finns där nere! Det är nämligen en sak som är så roligt med att komma hit och bo här, därför farfar har ett bibliotek med fantastiska filmer som han spelat in eller köpt med åren! så det är bara välja och vraka och man behöver aldrig oroa sig för att man sett alla för det är så OTROLIGT många! hur skojigt som helst! Jag ska också frossa i mig några av min famors underbara mackor som hon bakar! Tack och lov att jag har tränat nu under julen, skulle nog sett ut som en bamse annars, så god som maten är här! ♥

2morrow it's Christmas!

380432_265946893466643_142250499169617_771747_1546521785_n_large
Tänkte göra en liten jullista såhär dagen till ära, imorgon är det ju julafton så tänker det passar fint!!

Pepparkakor - Lussebullar
Ischoklad - Marsipan
Köttbullar - Prinskorv
Julkorv- Julskinka
Lax - Sill
Revbenspjäll - Janssons Frestelse
Ris a la malta - Risgrynsgröt
Rullsylta - Pastej
Glögg - Julmust
Ge - Få
Hemma - Borta
Utomlands - Sverige
Mysteriet på Greveholm -  Dieselråttor och Sjömansmöss
Chokladkalender - Paketkalender
Plastgran - Äkta
Arne Weise - Ernst

Hur och med vilka ska du fira jul iår?
I år ska vi fira jul hos min farmor & farfar med hela släkten. Dom har så stort och mysigt hus med massor av rum. Det är också tradition att alla barn sover över där och så tittar vi på film och spelar spel, äter godis, pratar och skrattar och annat mysigt hela julaftonskvällen! Sen den 25 åker hela släken och äter julbord igen, fast då hemma hos oss!!
Vad önskar du dig i julklapp?
Jag har inte önskat mig så mycket i år eftersom jag är rätt vuxen nu, men lite julklappar får jag. Mest överasskningar i år och säkert några saker jag önskat mig. Däremot har jag köpt en del julklappar till familjen och släkten! Eftersom jag jobbar och tjänar en del så har jag råd att köpa lite fler klappar!, bland annat till farmor och kusinerna, och hela familjen så klart! Längtar tills dom öppnar!!!
Vilken scen är bäst på Kalles Jul kl 15 på julafton?
Jag måste nog säga Tomteverkstaden och Tjuren Ferdinand! Jag älskar dom två!!
Brukar dina julaftnar leva upp till dina förväntningar?
Aboslut! Varje jul är speciell och är inte lik andra år. Alla är glada  och man har så himla roligt och mysigt hela dagen.
Har du firat jul utomlands någongång?
Nej, inte än! Men det kommer nog bli ett annat år eftersom jag har planer på att åka iväg som aupair!
Vilket jullåt är den bästa?
Oj, den var svår. Det finns så många bra, jag gillar nog klassikerna, Tänd ett ljus, Mer Jul och alla de där!!
Vilken julfilm är den bästa?
Definitivt Ensam hemma!! Dom har jag älskat sig jag var ett litet barn, även Love actually är fin!
Har du varit Lucia någongång?
Jajjemän, men helst trivs jag att titta på Luciafirande istället eftersom jag fyller år den dagen. Det känns alltid extra speciellt för mig då. Älskar att jag fyller på Lucia, det är så unikt och mysigt!
Berätta om ett julminne som betyder mycket för dig?
Hmm, svårt! Det finns så många minnen jag tycker om! Mest älskar jag nog dom jularna från när jag var liten! Förra året kommer jag ihåg, min mormor gick bort den 21 December, jag hade en inflamation i tandköttet och kunde inte äta på hela julen, och jag var jätteledsen över en annan sak som hade hänt. Jag mådde så dåligt. Men jag höll humöret uppe och visade aldrig hur ledsen jag egentligen var. Jag hade ändå en så jävla mysig jul och jag lärde mig ännu mer hur viktigt det är att man ställer upp för varandra. Men annars älskar jag varje jul. Och i år ska jag njuta av all julmat för nu har jag ingen dum inflammation!