we all love harry potter

Nu har jag rebloggat den här bilden på tre ställen! Men det här är min medicin kväll!
 Bästa sällskapet också när man är själv hemma, och vad kan få mig att må bättre än snapes och dumbeldores fantastiska karäktärer? Ska bara fixa lite käk till detta och min kväll är gjord! nite all! ♥

enjoy the little things

Himla glad idag trots min förkylning! En anhörig till boende idag på jobbet som jag pratade med, berättade för mig att hon verkligen tyckte jag verkade vara en varm och glad person!
 Hon sa, jag citerar; Vad härlig du verkar. Du har som glimten i ögat, och viket leende, ditt leende får en att känna som att "man klarar allt". Du måste vara en riktig glad och varm tjej! Jag gillar dig!

 
Att höra det, av någon som man inte alls känner, utan precis träffat för första gången, det är nog det största egoboosten som jag kan få! Det är så otroligt betydelsefullt för mig att höra det! OCH speciellt av nån jag inte känner alls! Det fick verkligen mitt självförtroende att sjuta upp! Och det berättade jag för henne också! Så ikväll är jag otroligt glad!

we are aliveHej kompisar! Har varit ganska frånvarande härifrån ett tag nu! Har bara inte haft lusten att blogga!
 Äsch, så är det ibland! Hur som helst så ligger jag hemma i min soffa och försöker kurera mig!
 Har åkte på en dunderförkylning som verkligen inte vill ge sig! Har ju flängt runt så mycket på sista tiden så kroppen har väl helt enkelt sagt ifrån nu! Har kokat mig en stor kopp thé och försker nu verklligen få lusten att laga lite käk, men ska bara orka nånstans där emellan också! Någon kan gärna få komma och laga åt mig annars?!
Ar själv hemma tills torsdag vilket är niice som fan! ♥