one of a kindhehehehe laddar upp en bild på mig och min fina vän juciy. Ingen anning hur gamla vi är här, men små iallafall.
Hur som helst, nu ska jag in till stan! Puss & Kram skumbanan ♥

wash my eyes with wodka

Tumblr_m4qku4hhoc1qep56go1_500_large
Sjätte sinnet är på tv och jag är själv hemma, fy fan vad läskigt.
 Borde inte se på skräckfilm ensam för blir så jäkla rädd. haha Men kan inte låta bli när det är en klassiker såsom sjätte sinnet med Bruce Willis och Haley Joel Osment!

Hur som helst var hos tandläkaren idag och fick en rejäl utskällning, får tydligen inte äta nåt mer
godis nu mer än 1 dag i veckan, lovade att jag skulle följa detta och råkade äta en godisbit när jag kom hem. hehe oj! Amanda spenderade helgen är eftersom jag var själv hemma och vi hade hur mysigt som helst!
Bra helg! Iallfall efter bästis åkt hem har jag tränat, lagat mat och städat iordning här hemma.
Nu väntar jag på mammi och pappi som kommer runt 12 slaget. Puss

enjoy the little things

Hej vänner!

Idag har jag jobbat, även gjort det nu ihelgen därför jag inte orkar blogga någonting! Meen iallfall träffade amandis, alex och omar idag på eftermiddagen och fick lite skratt i magen. Alltid roligt att träffa folk som får en att må bra!

Hur som helst, imorgon är jag ledig vilket innebär att jag ska spendera hela kvällen till att se massa bra film, passa på att vara uppe länge och njuta av att jag har världen längsta sovmorgon imorgon! wiiie Tänkte att jag skulle blogga lite mer då också för orkar inte skriva mer på datorn nu. Har laddat upp med massor med filmer.

Puss och Godnatt ♥