MIU MIU

Tumblr_m617lgsnzk1r48klmo1_500_large
Man kan ju inte annat än älska miu miu's väskor. Så fantastisaka! Enkla och snygga detaljer, precis som jag älskar det! ♥
 
Nu ska jag se film! puss&godnatt/ h
 
 
 
 

london 5-9 november

Tumblr_ldj9j3zurx1qb0bzxo1_500_large
 
Nu är allt snart i stort sett klart inför londonresan! hihi Har precis klickat hem bussbiljetterna till och hem ifrån skavsta! Kosta bara 200 spänn tur och retur så det var ingenting! Julia ska boka det hostel vi ska bo på imorgon, så  betalar vi det på plats sen när vi kommer fram! Ååh, det närmar sig med stormsteg och vi ska i nästa vecka börja planera lite vad vi vill hinna med om dagarna! Ska bli så himla fint att komma iväg med mina bästa vänner!
 
Passa pefekt också att få lön idag! Trode inte jag skulle få något eftersom jag inte jobba något i september eftersom jag var iväg och reste massa då! Fick nämligen tillbaka massa tusenlappar. Tror dock det berode på något med nya avtalet, fattar inte riktigt allt sånt där. Hursomhelst, det ska användas för fullt i london! hihi 

Torsdag 25 oktober

Hejsan stjärnor! Slutat jobbet och väntar på mamma ska bli klar hos frissan! Lång dag idag och är helt slut nu! Men dock kul och mysig dag med alla barn!

När jag kommer hem ska jag ringa Julia så vi kan boka ett hostel i London som hon hittat! hihi bara 1 och en halv vecka kvar till vi åker! ihhhh längtar!!