i know i must do what´s right


tja, äter frukost och kollar film på datorn medans jag väntar på bussen, går inte förens om tjugo minuter. för jäkla skönt med sovmorgon idag iallfall. men min tanke var att jag skulle slänga in en dagens innan jag drar!

har på mig min tröja från monki, skjorta från sand och mina nya leggins från bikbok. var tvugna att köpa ett par nya i helgen eftersom mina andra gick sönder när jag var hos juliaochjosefina och dessa är typ redan sönder med. håller skit dåligt, men jag tycker de är så snygga! dock 80 spänn för en gång är lite väl dyrt.

The wild dogs cry out in the night

verkligen dåligt bloggande på den sista tiden, jag vet! nu ikväll har jag varit ute och ätit på restaurang med familjen och fytysan vad gott det var. riktigt riktigt smaskigt, tog vitlöks bröd till förätt och plankstek till varmrätt, dock vart jag så mätt att jag inte orkade någon efterätt, men vi har tårta här hemma så tar det om jag orkar sen. ey ska iallafall kolla film snart, jag är sjukt trött och allt jag vill är bara somna i min stora sköna säng, men först ska jag njuta av lördagskvällen. ♥